Keramikfællesskabet 28.08 (hold 5)

1,500.00 kr.

Bliv en del af et keramikfællesskab!

Dette er et rigtigt godt tilbud til dig der kunne tænke sig at lave keramik og være sammen med andre som har samme interesse.Det er måske også lige noget for dig der mangler en hobby at gå til.
 
Her er plads til både nybegyndere og øvede – vi inspirerer hinanden, vi lærer af underviserne og udforsker måske nogle af de mange muligheder der er i keramikkens verden.
Keramikfællesskabet kører hver onsdag aften og du betaler for 5 uger af gangen. Når de 5 gange er gået, har du mulighed melde dig på igen, hvis du har lyst. (læs mere længere nede på siden)

Hold 5 fællesskabet kører følgende dage:

Onsdag den 28.08 kl. 18.30-21.30

Onsdag den 04.09 kl. 18.30-21.30

Onsdag den 11.09 kl. 18.30-21.30

Onsdag den 18.09 kl. 18.30-21.30

Onsdag den 02.10 kl. 18.30-21.30

Se mere info længere nede på siden

På lager

Kategori:

Beskrivelse

Keramikfælleskabet

Betragt keramikfællesskabet som en hobby du kan gå til når du har tid og lyst:

  • få nye venskaber
  • lær noget nyt
  • bliv undervist i det du har brug for
  • vær en del af et fællesskab 
  • eksperimentere og lær deraf

Bliv en del af et fællesskab med plads til at lave fejl, at sparre med andre keramikinteresserede, at grine, hygge og blive beskidte. Hver onsdag er der undervisning i både håndformning og drejning – du bestemmer selv om du vil arbejde selvstændigt eller om du vil være med til undervisningen. Du kan også benytte vores undervisere til at lære dig at lave det keramik du gerne vil lave.

Der er altid mulighed for at få rakubrændt nogle af sine keramikemner – det er rent trylleri og kan varmt anbefales. Ellers bliver jeres keramik stentøjsbrændt i vores almindelige keramikovne. Vi har desuden rigtig mange forskellige farver i vores glasurpalette, begitninger og sinterbegitninger – sammenlagt er der langt over 100 farver –  VI ELSKER FARVER.

Der er gratis adgang til kaffe, te og varm kakao og der vil være lidt sødt dertil. Der er mulighed for at købe sodavand. Derudover har vi et lille te-køkken, som frit må bruges af jer alle. I skal være velkommen til at medbringe mad og drikke.

Ler koster 65,00 kr pr kg inkl glasur, begitning og brænding.

Efterfølgende har du mulighed for at benytte dig af vores åbent værkstedskoncept. Ligesom andre der har kendskab til keramik. Dette kan du læse mere om her.

Afbestilling senere end 14 dage inden kursusstart, vil du blive faktureret for halvdelen af kursusafgiften. Ved afbestilling senere end 48 timer før kursusstart returneres kursusafgiften ikke. Ved udeblivelse, vil du blive faktureret den fulde pris. Såfremt der ikke er nok tilmeldinger, så får de der har indbetalt kursusafgift beløbet refunderet. Ved afbestilling eller ændringer, kontaktes Vesterhavskunst på Tlf. 22 77 69 12 eller ved at skrive til os i vores kontaktformular her på siden.

Du kunne også være interesseret i...