RAKU keramik 09.06 (kl. 10) afsluttet

595.00 kr.

Vær med til at brænde smukt rakukeramik hos Vesterhavskunst i Skive!

Lav flot og dekorativt keramik sammen med vores dygtige underviser, som viser jer teknikker og hvordan keramik er bedst egnet til rakubrænding. Den sidste gang skal du glasere dit eget keramik med rakuglasurer. Og så er du selv aktivt med når dit keramik skal brændes i olietønden.

Dette hold kører:

Søndag den 09.06 kl. 10.00-15.00

Søndag den 23.06 kl. 10.00-14.00

Læs mere længere nede på siden

Ikke på lager

Tilmeld venteliste her Når du tilmelder dig denne venteliste, får du en mail hvis det ønskede produkt bliver ledigt. Indtast din e-mail nedenfor.
Kategori:

Beskrivelse

Vær med til at brænde dit eget raku keramik

Lis er en dedikeret rakubrænder og nu tilbyder hun at du kan komme og være med når vi holder RAKU workshop i værkstedet i Skive. Workshoppen er inkl kaffe, te eller varm kakao – sodavand kan købes. Første undervisningsdag laver vi keramik som er godt egnet til rakubrænding. Sidste kursusdag skal vi glasere og udenfor for at brænde vores keramik i en olietønde. Det er her magien opstår og de helt unikke metalliske overflader opstår.

Det skal du huske:

  • Tøj der må blive beskidt (du må gerne låne et forklæde)
  • Evt. madpakke (vi har køleskab)
  • Sidste kursusdag foregår meget af undervisningen udenfor

Ler koster 65,00 kr pr kg inkl glasur, begitning og brænding.

Efterfølgende har du mulighed for at benytte dig af vores åbent værkstedskoncept. Ligesom andre der har kendskab til keramik. Dette kan du læse mere om her. Dog brændes der ikke RAKU til åbent værksted, vi brænder RAKU ca. en gang i måneden.

Afbestilling senere end 14 dage inden kursusstart, vil du blive faktureret for halvdelen af kursusafgiften. Ved afbestilling senere end 48 timer før kursusstart returneres kursusafgiften ikke. Ved udeblivelse, vil du blive faktureret den fulde pris. Såfremt der ikke er nok tilmeldinger, så får de der har indbetalt kursusafgift beløbet refunderet. Ved afbestilling eller ændringer, kontaktes Vesterhavskunst på Tlf. 22 77 69 12 eller ved at skrive til os i vores kontaktformularher på siden.

Du kunne også være interesseret i...