Lav keramik derhjemme og lad os brænde det for dig HJEMME KERAMIK KASSEN

Hjemme Keramik Kassen er for dig:
 • der gerne vil prøve kræfter med at lave keramik
 • der vil have det sjovt med vennerne
 • der kender til keramik, men savner det her i coronatiden
 • der er stresset og har brug for at afstresse med keramik
 • der vil krea-hygge med familien
 • der skal lave noget sjovt på en date (lav en kop hver)
 • der elsker at lave keramik, men ikke kan brænde selv
 • ...Der er maaaaange grunde til at købe hjemme keramik kassen 😉 prøv det!

 

SE ALLE HJEMME-KASSERNE HER

 
Hvad er HJEMME KERAMIK KASSEN?

Keramikkassen indeholder ler - lidt ligesom det du kender fra juledekorationerne. Dette ler kan dog i stedet brændes og blive til holdbar keramik. Det kan holde til at stå ude i frostvejr/gå i fryseren og det kan gå i ovn og mikroovn. DERFOR kan du med vores keramikkasse sidde derhjemme i trygge rammer og forme en kop, et fad, en skål eller noget helt fjerde.. KUN fantasien sætter grænser.

VI BRÆNDER OG GLASERER

Brænding er inklusiv i prisen og det er farverne også. Farverne hedder glasur og giver dit keramik en glas-agtig overflade. Vi har 6 fine farver du kan vælge imellem. Derudover kan du selv male på dit keramik inden du indleverer det, hvis du hellere vil selv. Farverne du kan male med kan tilkøbes for kun 28 kr. eller du kan købe en af vores temakasser hvor der er farver og pensler inkluderet.

Se her hvordan du sender dit keramik tilbage til os Husk returfragten!

Køb returfragt her

Du har selv ansvaret for at levere dit keramik tilbage til værkstedet - og for at få det hentet igen når vi har brændt det. Hvis du bor længere væk, så kan det være en stor hjælp for dig at købe vores returfragt. Returfragten indeholder Emballage, papkasse og bobleplast, så du kan pakke dit keramik forsigtigt ind. Desuden er der 2x fragt med i prisen. 1 x returfragt til Vesterhavskunst og 1 x fragt tilbage til dig igen når dit keramik er færdigt.

Tilmeld venteliste her Når du tilmelder dig denne venteliste, får du en mail hvis det ønskede produkt bliver ledigt. Indtast din e-mail nedenfor.
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen