Kære alle! Information om Vesterhavskunst glasurer

Vi må desværre fortælle nye som gamle, skønne og trofaste kunder, at vi er nødt til at stoppe vores salg af glasurer. Indkøbspriserne er pludselig steget voldsomt og vi kan slet ikke følge med økonomisk. Dette træder i kraft allerede fra dags dato. Vi har altid kun lavet glasurer på bestilling og derfor har vi ikke nogen stor lagerbeholdning, som vi skal have tømt. Vi laver ikke flere indkøb og kan derfor ikke levere mere.

Vi håber, at vi på et tidspunkt igen får mulighed for at åbne op for salg af skønne  glasurer 🎨

Vesterhavskunst fortsætter med alle andre koncepter - Hjemme-Keramik-Kasserne, keramikkurser, salg af værktøj, redskaber mm. hotspot og ikke mindst vores Malecafe med unik keramik 🎨🎨

Vi fortsætter dog med at have alle vores glasurer i vores eget keramikværksted og kommer du til at savne vores glasurer, er du mere end velkommen til at benytte vores Åbne Værksted i Skive. Det sædvanlige store glasurudvalg vil stadig være tilgængeligt for alle arbejdende gæster.

Vi vil fortsat have åbent i butikken. - Find åbningstider og andre informationer her.

 

Tilmeld venteliste her Når du tilmelder dig denne venteliste, får du en mail hvis det ønskede produkt bliver ledigt. Indtast din e-mail nedenfor.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen