Minikursus ved drejeskiven 31.08 (kl. 14)

595.00 kr.

Kunne du tænke dig, at prøve kræfter med at dreje, men er ikke helt sikker på, om det er noget for dig? Så kan du her komme på et mini drejekursus, hvor du får lov til at snuse til hvad det vil sige at dreje og afdreje.

6 personer pr. hold

Dette hold kører:

Lørdag den 31.08 kl. 14.00-17.00

Søndag den 01.09 kl. 12.30-14.00

(Tilmelding af et lille glasurkursus kan gøres på kursusdagen – afholdes 10.09 kl. 17)

Ler koster 65,00 kr pr kg inkl glasur, begitning og brænding.

Se mere info længere nede på siden

Kategori:

Beskrivelse

Kunne du tænke dig, at prøve kræfter med at dreje, men er ikke helt sikker på, om det er noget for dig? Så kan du nu melde dig på et minikursus, hvor du får fornemmelsen af, hvad det vil sige at dreje på drejeskiven.

Den første dag kommer vi ind på de basale teknikker indenfor det at dreje på drejeskive. Næste dag får du lov til at afdreje det keramik du drejede første gang. Vi glaserer det for dig i en blank glasur og du vil til sidst kunne få op til 1-4 stykker drejet keramik med hjem. Hvis du hellere selv vil glasere dit keramik, vil du kunne tilmelde dig et lille glasurkursus efterfølgende.

Kun 6 deltagere pr. hold. Større børn er også velkomne i følge med voksen.

Kurset er for alle – uanset kendskab til den keramiske verden.

Ler koster 65,00 kr pr kg inkl glasur, begitning og brænding.

Efterfølgende har du mulighed for at benytte dig af vores åbent værkstedskoncept. Ligesom andre der har kendskab til keramik. Dette kan du læse mere om her.

Afbestilling senere end 14 dage inden kursusstart, vil du blive faktureret for halvdelen af kursusafgiften. Ved afbestilling senere end 48 timer før kursusstart returneres kursusafgiften ikke. Ved udeblivelse, vil du blive faktureret den fulde pris. Såfremt der ikke er nok tilmeldinger, så får de der har indbetalt kursusafgift beløbet refunderet. Ved afbestilling eller ændringer, kontaktes Vesterhavskunst på Tlf. 22 77 69 12 eller ved at skrive til os i vores kontaktformularher på siden.

Du kunne også være interesseret i...