SOMMERKURSUS kl. 10-14 i uge 30

1,999.00 kr.

SOMMERKURSUS i Keramisk formgivning

Mangler du en sommerferieaktivitet, er dette keramiske formgivningskursus et oplagt valg!

10 personer pr. hold

Dette hold kører følgende dage:

Mandag den 25.07 kl. 10.00-14.00

Tirsdag den 26.07 kl. 10.00-14.00

Onsdag den 27.07 kl. 10.00-14.00

Torsdag den 28.07 kl. 10.00-14.00

Fredag den 29.07 kl. 10.00-14.00

Se mere info længere nede på siden

Kategori:

Beskrivelse

Sommerkursus i uge 30Kurset indeholder flere sider af keramikkens håndværk. Du vil blive undervist i både at håndformgive af Lone og ved drejeskiven er du sammen med Marianne. Der er 5 drejeskiver, så man skiftes/bliver delt i 2 hold – og såfremt der kun er få som vil dreje, så er man fri til at benytte drejeskiverne hele ugen – der vil dog ikke være undervisning i at dreje alle ugens dage.

Vi skal øve os i centreringens kunst ved drejebænken, prøve at kvætse i vores mange gipsforme (kvætse=presse ler ned i en form) Du har desuden mulighed for at benytte pølsemetodens mange muligheder – pølserne kan trykkes ud gennem vores Extruder (pølsemaskine), så det er let og hurtigt. Vi skal i særdeleshed også omkring pladeteknik, hvor man ofte bliver overrasket over de kubistiske samt organiske former og figurer, der kan komme ud af det.

Har man lyst, så er der mulighed for at rakubrænde nogle af sine keramik-emner – det er rent trylleri og kan varmt anbefales. Ellers er muligheden, at det bliver stentøjsbrændt i vores keramikovne.

Vi har desuden rigtig mange forskellige farver i vores glasurpalette, begitninger og sinterbegitninger – sammenlagt er der langt over 100… VI ELSKER FARVER.

Vi oplever ofte, at kursisterne synes, tiden flyver af sted og at de ikke når det de gerne vil på vores keramikkurser, så derfor holder vi værkstedet åbent 2 timer efter, at undervisningen er slut, så hvis man ønsker det, kan man mod ekstra betaling (kr. 95,00) tilmelde sig dette på dagen.

Såfremt man kommer langt vejs fra, så er det muligt at få os til at sende dit smukke unikke keramik til dig, når det har været en tur gennem ovnen. Rakubrændt keramik får du selvfølgelig med hjem – vi forventer at rakubrænde om torsdagen. Fredag skal vi bruge på at glasere vores emner.

Der er gratis adgang til kaffe, te og varm kakao og der vil være lidt sødt dertil. Der er mulighed for at købe sodavand og øl. Der er flere pizzariaer og andet tæt på, så det er muligt at købe sig til frokost ude i byen.

Ler koster 60,00 kr pr kg inkl glasur, begitning og brænding.

Såfremt der ikke er nok tilmeldinger, så får de der har indbetalt kursusafgift beløbet refunderet.

Afbestilling senere end 14 dage inden kursusstart, vil du blive faktureret for halvdelen af kursusafgiften. Ved afbestilling senere end 48 timer før kursusstart returneres kursusafgiften ikke. Ved udeblivelse, vil du blive faktureret den fulde pris.
Ved afbestilling eller ændringer, kontaktes Vesterhavskunst på Tlf. 27 12 91 64 eller ved at skrive til os i vores kontaktformular her på siden.

Hvis Vesterhavskunst ser sig nødsaget til at annullere din booking, bliver du kontaktet på både e-mail og sms, hvis mobilnummer er oplyst.

Du kunne også være interesseret i...