Prøv at lave keramik 15.03 (kl. 09)

495.00 kr.

Dreje- og håndformningskursus

På dette hold kan ALLE være med unge som ældre – vi starter helt fra bunden. På dette keramikkursus, prøver du kræfter med at dreje og håndformning af keramik. Desuden lærer du at glasere det bagefter.

Ler koster 60,00 kr pr kg inkl glasur, begitning og brænding.

10 personer pr. hold

495 kr.

Dette hold kører følgende dage:

Onsdag den 15.03 kl. 09.00-14.00

Onsdag den 29.03 kl. 09.00-12.00 (Glasering)

På lager

Kategori:

Beskrivelse

Prøv at dreje og håndforme

Ler er et vidunderligt og taknemmeligt materiale – når bare du ved hvordan du skal gribe det an. Det behøver ikke være svært at lave sin egen keramik. Her kan ALLE være med unge som ældre – vi starter helt fra bunden, hvor vi hjælper dig i gang med at skabe netop det du har lyst til. Der er her et fællesskab omkring det at lave keramik og vi lægger stor vægt på, at det skal være hyggeligt og afslappet at være i vores dejlige værksted, så du har mulighed for at fordybe dig i leret på din måde. Du har her mulighed for at prøve både at sidde ved drejeskiven samt at håndbygge. I løbet af de 5 timer bliver du introduceret for begge dele – 2,5 timer ved drejeskiven sammen med Marianne, hvor det i første omgang går ud på at lære at centrere dit ler på drejeskiven inden du drejer små skåle eller krus og de andre 2,5 timer ved håndbygning sammen med Lone, hvor du håndbygger skåle og krus mm med pladeteknik, pølseteknik eller formgiver i vores gipsforme eller du kan modellere med de bare hænder. Efter at keramikken er formet, skal den tørre og forglødes(brændes ved 980 grader) inden du kan glasere(male) den.

Kurset er for alle – uanset kendskab til den keramiske verden.

I prisen er inkluderet fri kaffe, the og kakao + lidt sødt. Der er mulighed for at købe sodavand/danskvand. Medbring evt. selv madpakke.

Efterfølgende vil der være mulighed for at tilmelde dig Åbent Keramikværkted, hvor du kan færdiggøre ikke færdige keramikemner eller træne dine lerkundskaber yderligere.

Ler koster 60,00 kr pr kg inkl glasur, begitning og brænding.

Du kunne også være interesseret i...