KERAMIK- og RAKUkursus 29.03 (kl. 18.30)

1,195.00 kr.

Kurset er for begyndere og let øvede

7 personer pr. hold

Dette hold kører følgende dage:

Onsdag den 29.03 kl. 18.30-21.30

Onsdag den 12.04 kl. 18.30-21.30

Onsdag den 19.04 kl. 18.30-21.30

Onsdag den 26.04 kl. 18.30-21.30

Bestil kurset hos LOF

Kategori:

Beskrivelse

  • Hos Vesterhavskunst kan du komme på kursus, hvor du med plade-, pølse- og kvætseteknik kan lave dine egne krus, skåle, vaser, fade, figurer – ja kun fantasien sætter grænser for dine udfoldelser.
  • Der vil komme forskellige oplæg som du kan vælge at arbejde med, eller hvis det nu bare er det fuglebad du altid har drømt om at skabe – så er der også plads til det.
  • Til slut har du mulighed for at RAKUbrænde dit keramik sammen med os – keramikken brændes i en olietønde. Rakubrænding er en fascinerende måde at brænde keramik på, og som tillader dig at være med i brændingsprocessen og så får du keramikken med hjem samme dag.

Kurset er for begyndere og let øvede

På dette hold underviser vores dygtige Irene – hun har en helt særlig sans for detaljen.

Såfremt der ikke er nok tilmeldinger, så får de der har indbetalt kursusafgift beløbet refunderet. Efterfølgende vil der være mulighed for at tilmelde dig Åbent Keramikværkted, hvor du kan færdiggøre ikke færdige keramikemner eller træne dine lerkundskaber yderligere.

Ler koster 60,00 kr pr kg inkl glasur, begitning og brænding.

Afbestilling senere end 14 dage inden kursusstart, vil du blive faktureret for halvdelen af kursusafgiften. Ved afbestilling senere end 48 timer før kursusstart returneres kursusafgiften ikke.
Ved udeblivelse, vil du blive faktureret den fulde pris.
Ved afbestilling eller ændringer, kontaktes Vesterhavskunst på Tlf. 27 12 91 64 eller ved at skrive til os i vores kontaktformular her på siden.

Hvis Vesterhavskunst ser sig nødsaget til at annullere din booking, bliver du kontaktet på både e-mail og sms, hvis mobilnummer er oplyst.

Du kunne også være interesseret i...