JULEKERAMIK 05.11 – lav julegaver og julepynt

815.00 kr.

JULEWORKSHOP

Lav dine egne julegaver og pynt til jul. Du vil blive undervist i at lave forskelligt julekeramik – men du kan også få hjælp til at lave lige det du har lyst til.

10 personer pr. hold

Dette hold kører følgende dage:

Søndag den 05.11 kl. 09.00-15.00

Tirsdag den 21.11 kl. 17.00-20.00

Kategori:

Beskrivelse

NU ER DET SNART JULETID – så derfor slipper vi julekreativiteten løs!

På dette kursus laver vi julekeramik. Undervisningen vil bestå af håndbygget keramik som f.eks. kvætsning, pladeteknik og skulpturering. Lone vil komme med forslag til fint juleinspireret keramik. Det vil hovedsageligt være brugsgenstande til hjemmet eller haven vi vil producere, men har du et andet ønske hjælper vi dig gerne.

Kurset er over 2 dage – den 05.november som er en søndag. Her laver vi julekeramik og tirsdag den 21.11 finpudser vi det brændte keramik som så glaseres til sidst.

Børn fra 10 år* og unge mennesker er også velkomne på dette hold!

Kurset er for alle – uanset kendskab til den keramiske verden.

Efterfølgende vil der være mulighed for at tilmelde dig Åbent Keramikværkted, hvor du kan færdiggøre ikke færdige keramikemner eller træne dine lerkundskaber yderligere.

Ler koster 65,00 kr pr kg inkl glasur, begitning og brænding.

Såfremt der ikke er nok tilmeldinger, så får de der har indbetalt kursusafgift beløbet refunderet. Afbestilling senere end 14 dage inden kursusstart, vil du blive faktureret for halvdelen af kursusafgiften. Ved afbestilling senere end 48 timer før kursusstart returneres kursusafgiften ikke. Ved udeblivelse, vil du blive faktureret den fulde pris. Ved afbestilling eller ændringer, kontaktes Vesterhavskunst på Tlf. 27 12 91 64 eller ved at skrive til os i vores kontaktformular her på siden. Hvis Vesterhavskunst ser sig nødsaget til at annullere din booking, bliver du kontaktet på både e-mail og sms, hvis mobilnummer er oplyst.

*Børn skal være sammen med en voksen på holdet

Du kunne også være interesseret i...