Hensynstagende keramik 20.03 (kl. 17)

600.00 kr.

Keramik for personer med funktionsnedsættelse

Vi samarbejder med LOF Skive om at afholde små keramikhold med 5 deltagere.  Kurset er for alle med kognitive eller fysiske udfordringer! 

Ler koster 60,00 kr pr kg inkl glasur, begitning og brænding.

5 personer pr. hold

600 kr.

Dette hold kører følgende dage:

Mandag den 20.03 kl. 17.00-19.30

Mandag den 17.04 kl. 17.00-19.00

Kategori:

Beskrivelse

Keramik for personer med funktionsnedsættelse

Vi samarbejder med AOF Skive om at afholde små keramikhold med 5 deltagere. Det er for dig som har udfordringer kognitivt eller fysisk eller begge dele. Der står èn underviser til rådighed – du har måske behov for at have en ledsager med til at støtte eller hjælpe dig – dette er også en mulighed på dette hold og det koster dig ikke ekstra. Det er to dage – første gang skal dit ler skal formes og anden gang skal det dekoreres med farver. Underviseren tilrettelægger undervisningen, således at alle kan være med.

Kurset er for alle med kognitivt eller fysiske udfordringer! 

Ler koster 60,00 kr pr kg inkl glasur, begitning og brænding.

Afbestilling senere end 14 dage inden kursusstart, vil du blive faktureret for halvdelen af kursusafgiften. Ved afbestilling senere end 48 timer før kursusstart returneres kursusafgiften ikke.
Ved udeblivelse, vil du blive faktureret den fulde pris.
Ved afbestilling eller ændringer, kontaktes Vesterhavskunst på Tlf. 27 12 91 64 eller ved at skrive til os i vores kontaktformular her på siden.

Hvis Vesterhavskunst ser sig nødsaget til at annullere din booking, bliver du kontaktet på både e-mail og sms, hvis mobilnummer er oplyst.

Du kunne også være interesseret i...