Glasurkursus 30.04 (kl. 10)

849.00 kr.

Læring om glasur og glasering – og vælg imellem vores store udvalg af glasur hos Vesterhavskunst. Inkl. Hånddrejet morgenservicesæt bestående af et krus/kop, en morgenmadsskål, en tallerken og som prikken over i’et en lille vase til morgenfruerne

10 personer pr. hold

849 kr.

Dette hold kører følgende dage:

Lørdag den 30.04 kl. 10.00-14.00

Læs mere om kurset længere nede på siden

Ikke på lager

Tilmeld venteliste her Når du tilmelder dig denne venteliste, får du en mail hvis det ønskede produkt bliver ledigt. Indtast din e-mail nedenfor.
Kategori:

Beskrivelse

På glasurkursus hos Vesterhavskunst

Læring om glasur og glasering – så du kan undgå mange ærgrelser i glasurbrændingen.

Til at øve dig på, har vi drejet et morgenservicesæt bestående af et krus/kop, en morgenmadsskål og en tallerken og som prikken over i’et en lille vase til Morgenfruerne. Du bestemmer selv farverne du vil glasere med og det er selvfølgeligt dit helt eget unikke keramik og kan hentes når det er færdigbrændt.

Når man skal glaserer sin keramik, er der forskellige måder at glasere på alt efter hvordan emnernes form er samt hvilken glasur man vælger. Mulighederne er mange – men der er nogle fællesnævnere, som er vigtige at kende i forhold til at få den gode glasering  – og derved undgå mange ærgrelser. Vi har vist alle prøvet at få “ødelagt” keramik med en dårlig glasering – det er så ærgerligt når det sker.

På kurset vil vi komme ind på bla nedenstående punkter:

  • Slibning for at finpudse sit emne – som foregår udenfor
  • Aftørring for støv – pas på med overførsel af evt håndcremer fra hænder til keramik.
  • Oprøring af glasuren/flydetallets vigtighed
  • Brug af flydetalsmåler
  • Dyppe teknik
  • Overhælding
  • Hælde i og af
  • Dekorations teknikker herunder begitning. F.eks. “Picasso-dekoration”

Der er mulighed for at medbringe egne forglødede keramikemner (mod betaling for glasur)

Kurset er for alle

Såfremt der ikke er nok tilmeldinger, så får de der har indbetalt kursusafgift beløbet refunderet.

Afbestilling senere end 14 dage inden kursusstart, vil du blive faktureret for halvdelen af kursusafgiften. Ved afbestilling senere end 48 timer før kursusstart returneres kursusafgiften ikke. Ved udeblivelse, vil du blive faktureret den fulde pris.
Ved afbestilling eller ændringer, kontaktes Vesterhavskunst på Tlf. 27 12 91 64 eller ved at skrive til os i vores kontaktformular her på siden.

Hvis Vesterhavskunst ser sig nødsaget til at annullere din booking, bliver du kontaktet på både e-mail og sms, hvis mobilnummer er oplyst.

Du kunne også være interesseret i...