Fantasifulde skulpturer 10.09 (kl. 10) AFSLUTTET

475.00 kr.

Workshop med Luise “Ravica” – Lav fantasifulde dyr og væsener

10 personer pr. hold

Dette hold kører følgende dage:

Søndag den 10.09 kl. 10.00-17.00

Workshoppen er inkl. glasering i klar glasur.

Ler koster 65,00 kr pr kg inkl glasur, begitning og brænding.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Modellerings Workshop med Luise “Ravica”

  • På dette kursus får du indsigt i nogle basale skulpturteknikker, hvor vi tager udgangspunkt i tudsen på foto.
  • Vi kigger på lerets forskellige stadier og hvordan man laver en holdbar, hul skulptur med både personlighed og udtryk – og hvordan man herfra kan udbygge og lave mange forskellige dyr og væsner.

Erfaring med keramik kan være en fordel, men der er plads til ALLE. Der arbejdes i skulpturler med mulighed for fordybelse og undervisning efter behov.

Da udformning i sig selv tager en del tid, anvendes der begitning til at farve vores skulpturer – efter forglødning bliver alle skulpturer dyppet i klar glasur af jeres underviser og kan afhentes, når de er brændt anden gang.

På dette hold underviser Luise – hun er værkstedets dygtigste dekoratør

Såfremt der ikke er nok tilmeldinger, så får de der har indbetalt kursusafgift beløbet refunderet. Efterfølgende vil der være mulighed for at tilmelde dig Åbent Keramikværkted, hvor du kan færdiggøre ikke færdige keramikemner eller træne dine lerkundskaber yderligere.

Ler koster 65,00 kr pr kg inkl glasur, begitning og brænding.

Afbestilling senere end 14 dage inden kursusstart, vil du blive faktureret for halvdelen af kursusafgiften. Ved afbestilling senere end 48 timer før kursusstart returneres kursusafgiften ikke.
Ved udeblivelse, vil du blive faktureret den fulde pris.
Ved afbestilling eller ændringer, kontaktes Vesterhavskunst på Tlf. 27 12 91 64 eller ved at skrive til os i vores kontaktformular her på siden.

Hvis Vesterhavskunst ser sig nødsaget til at annullere din booking, bliver du kontaktet på både e-mail og sms, hvis mobilnummer er oplyst.

Du kunne også være interesseret i...